Väderutsikter och kommande tävlingar

Tankar i allmänhetPosted by Ordförande Fri, May 03, 2013 12:17:56

Äntligen börjar hoppat om en fin försommar infinna sig och det känns bra. Två av årets tävlingar skall snart gå av stapeln och det är som alltid roligt att både arrangera och titta på. Den första är vår lydnadstävling den 12:e maj. Tyvärr är det inte så många anmälda men vi hoppas på bra resultat för de som kommer. Lite senare i maj är det elitspår som gäller. Där är det betydligt fler anmälda så alla får inte plats, men så är det ju tyvärr på de flesta elitspår idag. Våra trappers har varit ute och rekat spår och det ser lovande ut.

Nu har också planen vid klubben torkat upp så vardagsträningarna kommer snart igång.

Vi ses på klubben om inte förr.