Lovande

Tankar i allmänhetPosted by Ordförande Fri, April 26, 2013 22:14:35

SMHI lämnar positiva väderprognoser inför helgen så nu hoppas vi att de har rätt. Det skall bli spännande att höra sen hur det gick med spårrekandet. Området har vi nyttjat tidigare och då med jättefina spår. Men det är mpnga år sedan och det har både avverkats skog och växt upp ny så det är en utmaning.

Själv skall jag tillbringa helgen i Västerås med att vara ringsekreterare på Västmanlands läns kennelklubbs stora vårutställning. Hoppas få se många fina hundar.

Ha det gott!

Fill in only if you are not real